SUNday
http://www.tasteline.com/Recept/Biskvier_med_smorkram mitt nästa projekt. Jag älskar att baka! Och jag är ganska bra på det också, om jag får säga det själv. Min åttaåriga bror som är otroligt kinkig med maten, tycker om det jag gör! En nackdel med mit bakande är att jag helst ska baka själv. Jag bakar maniskt så det nästan är läskigt. Jag måste göra det på mitt sätt, jag måste vispa, hälla i ingredienserna och mäta själv - för att jag gör det bäst själv. Tänker jag. (Men jag har gjort några framgångar, jag låter den som är med mig smälta smöret. Men jag har lite uppsikt ändå...)
Mitt intresse för bakning och matlagning har funnits där så länge jag kan minnas. Jag hade aldrig ett sådant lekkök som alla hade när jag var liten, jag måste ha en medfödd talang. Min pappa tycker om att laga mat och baka, och jag fick hjälpa honom vissa tillfällen - när jag själv bad om det, eller så frågade han faktiskt mig. Vilket har resulterat i att jag tycker om allt som har med kök att göra (förutom disken).
Jag har mycket att tacka min familj och släkt för, som det här med matlagningen men sen har jag ett stort intresse för djur också, speciellt hundar. Och hur kommer det sig när jag har en mamma som är tokallergisk mot pälsdjur? Det kan vi ta en annan gång.
Mästerkocken
Sen kan ni ju testa hur ni skulle se ut utan ögonbryn. Hyffsat fascinerande..Not
Var för övrigt tvungen att skicka tillbaka mina skor! För små.
A
Det är tur att du har din pappa. Eftersom jag inte är road av köksbestyr har jag nog aldrig frågat dig om hjälp med maten och sådant. Först höll jag på att bryta ihop av insikten (dåååålig mamma) men så kom jag på att du har två föräldrar och det du får av den ena kanske kompenseras av något du fått från den andra. Typ. Säg att det är så...